Over Ons

Het Team
Jan Frinking (CEO, oprichter)

Jan Frinking (John) is de CEO en oprichter van Rekenvragen.nl. Hij is verantwoordelijk voor de algemene visie van het bedrijf en strategie, evenals dagelijkse gang van zaken.

Sinds het begin, heeft John zich gericht op eenvoud en inspirerende creativiteit door het oplossen van problemen met doordachte rekenmethodes. Dientengevolge, is Instagram de thuishaven voor visuele rekenkundige uitleg voor iedereen van beroemdheden, redacties en merken, tieners, muzikanten en iedereen met een al of niet reken dilemma geworden.

Voorafgaand aan de oprichting van Rekenvragen.nl, maakte Kevin deel uit van het opstarten van de nummer 1 thuiswerk website, en bracht 6 jaar door in de stille oceaan om zijn SEO vaardigheden uit te breiden. Hij studeerde af bij SEO inner circle” met een BS in search engine optimization & web engineering.

John richt zich momenteel op het bouwen van producten die de creativiteit in ieder van ons naar voren brengen.

Als Nederlandse immigrant en inwoner van Sibulan, the Philippines, heeft John een MS in website systemen van Dumaguete City University. Voorafgaand aan de oprichting van diverse websites, werkte hij bij ACEC als elektro monteur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *